Wow.si skupnost
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.
  Domov    Pomoč    Išči    Prijava    Registracija  
*
Novice : junij 19, 2013, 03:54:23 am
+  Wow.si skupnost
|-+  WoW
| |-+  PvP
| | |-+  Battlegrounds
| | | |-+  V kateri BG najraje greste?
Napredno iskanje
  « prejšnje naslednje »
Anketa
Vprašanje: V kateri BG najraje greste?
Warsong Gulch - 6 (40%)
Arathi Basin - 1 (6.7%)
Alterac Valley - 5 (33.3%)
Eye of the Storm - 1 (6.7%)
Strand of the Ancients - 0 (0%)
Isle of Conquest - 1 (6.7%)
Battle for Gilneas - 1 (6.7%)
Twin Peaks - 0 (0%)
Skupaj glasovalcev: 14

Strani 1
avtor
Tema: V kateri BG najraje greste?  (Prebrano 1065 krat)
« dne:: marec 05, 2011, 09:29:12 pm »
pato33
Administrator
Pustolovec
Heal With Skill! Objave: 139
Patrik.bole@hotmail.com
Ogled Profila

Povejte še zakaj prav tega, ki ste izbrali najraje obiskujete? Kaj vam ni všeč pri drugih? Bi mogoče kaj dodali? V čem se ta BG razlikuje od drugih in po čem si je podoben z drugmi?.... Smeško
Prijavljen

[/url]

Odgovori #1
« dne:: marec 05, 2011, 09:41:45 pm »
Domen
Novinec
*
Objave: 30

Ogled Profila

Naj raje grem v Warsong Gulch. Ta bg mi je všeč, ker je preprost ter zanimiv. Od nekatirih bg-jev se razlikuje v tem da ta bg nima nobenih borbenih strojev, kar je tudi razlog da mi je všeč.
Prijavljen

Odgovori #2
« dne:: marec 05, 2011, 10:01:39 pm »
Trolka
gost

Definitivno Alterac Valley...moja number one. Veliko prostora, en sam igralec lahko obrne potek igre in ponavadi je tudi več komunikacije med sogralci.
Eye of the Storm samo zaradi bridge-a kjer popnem thunderstorm če pvp-jam v ele  Grin. Vsak bg je zanimiv po svoje, vse je pa odvisno kako igraš in s kom igraš.
« Zadnje urejanje: marec 06, 2011, 07:07:37 pm od Trolka » Prijavljen

Odgovori #3
« dne:: marec 07, 2011, 01:57:52 am »
Klemen
Novinec
*
Objave: 3

Ogled Profila

Warsong gulch je zakon Smeško
Prijavljen

Odgovori #4
« dne:: marec 07, 2011, 02:06:44 am »
Klemen
Novinec
*
Objave: 3

Ogled Profila

zaradi tega ker usaj imam tak obcutek prides veckrat na situacjio 1v1  1v2 al pa  2v4 in lahko pokazes kaj znas:)
za razliko od drugih ke je veliko vec ljudi in ne prides tok do izraza tut ce znas neki ne mores sam prot 5 ali pac ?Smeško
Prijavljen

Odgovori #5
« dne:: marec 07, 2011, 08:53:48 am »
Singbard
Karantanec
Novinec
*
Objave: 31

Ogled Profila

WSG. sploh ob levlanju kakega alta, v lestvici 10-15lvl, kjer imaš mogoče samo 1 ali 2 uporabna spella/skilla, ampak je pa funny ko hell.. pa tud ekipa se velik več pogovarja in heca, ne pa da samo letajo ljudje okol na svojih 100% movement mountih in zergajo brezglavo.

No, za WSG pa pri meni pridejo AV, EoS, AB itn. Isle of conquest je pa resno bedarija - alliance nima pojma o taktiki in team worku v teh BG in niti enkrat nism še vidu zmage :<  Pravtako TB - damn horde!

Prijavljen

Odgovori #6
« dne:: marec 07, 2011, 03:44:14 pm »
fotodavor
Novinec
*
Objave: 10

Ogled Profila

Strand of the Ancients mi je bil zelo dolgočasen v wotkl, trenutno je pa mi eden izmed ljubših zaradi vseh sprememb ki so jih uvedel. Zabavno bi bilo če bi se demolisherji lahko tudi hilali, seveda tega ne gre pričakovati ampak bi še poživilo fokusiranje na uničenje demolisherjev in na drugi strani obramba svojih vozil.  Grin
Prijavljen

Odgovori #7
« dne:: marec 07, 2011, 05:09:08 pm »
Bartala
Karantanec
Novinec
*
Objave: 4

Ogled Profila

AB, oziroma EOS.

All time favorit, pa mi je bil STARI AV <3
Oh, koliko lepih spominov  Cry
Prijavljen

Odgovori #8
« dne:: marec 07, 2011, 05:28:59 pm »
Gašper Granda
Administrator
Novinec
Objave: 34
grandibal@gmail.com
Ogled Profila

Men osebno je najljubšu WSG, zato k rad nosm zastavice Smeško

WSG. sploh ob levlanju kakega alta, v lestvici 10-15lvl, kjer imaš mogoče samo 1 ali 2 uporabna spella/skilla, ampak je pa funny ko hell.. pa tud ekipa se velik več pogovarja in heca, ne pa da samo letajo ljudje okol na svojih 100% movement mountih in zergajo brezglavo.

Singbard, jest mam v guildu Garberta, lvl11 gnome protection warriorja, tko da če si zainteresiran se zmenmo pa gremo kdaj ane Smeško
Prijavljen

Odgovori #9
« dne:: marec 07, 2011, 05:39:07 pm »
Epialt
Globalni Moderator
Vajenec
Objave: 99

Ogled Profila

Old school 24hour AV baby !!!
Prijavljen

Odgovori #10
« dne:: april 05, 2011, 04:33:46 pm »
Zethious
Karantanec
Novinec
*
Objave: 12

Ogled Profila

Old school 24hour AV baby !!!

tole
Prijavljen

Gank like its 2005

Odgovori #11
« dne:: junij 21, 2011, 03:09:11 pm »
Poldika
Karantanec
Novinec
*
Objave: 17

Ogled Profila

V časih OLD SCHOLL BG-jev sem najrajši hodil v AV z NE-Hunterjem katerega sem tudi pripeljal skoraj do rank-a 14,samo 1 bar je se manjkal do rank 14,kateri je v tistih časih nekaj pomenil.Zakaj AV?Nekako mi je bil ze od prvega vstopa v ta BG najbolj vsec ze zaradi same pokrajine(sneg)in pa takrat za danasnje dni epic bojev med 40vs40 ki so trajali tudi po vec ur z veckratnimi summonami bossi ki so potem rushali do nasprotnikovega tabora....da ne omenjam prvega stolpa(Allianca)na hribcku ki se ga je dalo braniti z 2-3 magi in 2-3 hunterji....tud za burek ni mel tisti ki je hotel mimo.
Sedaj v BG-je redko grem ker mi nacin dodeljevanja honorja ze od takrat ko so prenehali z rank-i ni vsec.Mi smo se trudili priti do honorja in posledicno do unique opreme potem paradirati po IF,SW in Darnassusu..vse te je gledalo in inspektalo,zdaj pa ze vsak mulo ki ahko tolce po tipkovnici okol skace z Uber pvp opremo.
Tu pa tam se zaidem sicer v BG venda samo za boj ali dva.AV se zdj konca tud v parih minutah(rush)do nasprotnikove base in kje je tukaj Feeling dobrega boja?
Vse to je moje osebno mnenje! Cheesy
Prijavljen

Natisni  Strani 1
« prejšnje naslednje »
Pojdi na: