Fancraft
Second Chance - WoW Machinima PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Petek, 17 Junij 2011 14:35

Uporabnik iz naše WoW.si skupnosti; Blodyavenger je naredil zelo odlično machinnimo katera je vredna ogleda. Kakor sem zastopil je to machinnimo naredil za šolski projekt in si zasluži vse čestitke in pohvale. ;)

 

 

 

Ker je Blodyavenger bil nekoč tudi član Regnum Carantanuma in tudi soustanovitelj guilda, te Karantanci prav lepo pozdravljamo in ti želimo veliko sreče in uspeha v življenju!

 

 

Zadnjič posodobil Petek, 17 Junij 2011 14:42
 
Blizzard Art Gallery update PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Petek, 22 April 2011 20:25

Blizzardova fan art galerija je bila updatena z tremi osupljivimi fanarti iz World of Warcraft univerzuma! 

Zadnjič posodobil Petek, 22 April 2011 20:27
 
Strip: The Day When Deathwing Failed PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Nedelja, 20 Marec 2011 15:38

Ker je podkategoriji "Stripi" v forumu grozilo izumrtje sem se odločil, da to prepričim in za začetek naredim strip in ga tudi sem. To je moj prvi strip in je zelo amaterski (po mojem mnenju) zato bom bil vesel vsake kritike-pohvale in graje in vas prosim da jo napište tukaj. Strip sem izdeloval 4 ur in se uporabil naslednje programe:

  • World of Warcraft
  • GIMP
  • WoW Model Viewer
  • Slikar

Če si hočeste ogledat strip v boljši in bolj vidni kvaliteti potem kliknite tukaj lahko si ga pa tudi ogledate v nadaljevanju novice amapak se slabo vidi tekts. No boste že sami presodili. ;)

Zadnjič posodobil Nedelja, 20 Marec 2011 15:47
 
Enostavne stvari... PDF Natisni E-pošta
Prispeval Erunno   
Ponedeljek, 06 September 2010 11:09


Pritisnite na sliko za večjo velikost.

Jah, trenutno nimam ravno veliko volje in časa za machinima vodiče. Torej vam tokrat dam nekaj za gledat. Če želite več stripov take sorte, me malo pocukajte na forumu.

Kvaliteta ni ravno odlična... še prav posebej ne, če v celoten strip vložiš le okoli 30 minut dela. Heh.
Zadnjič posodobil Ponedeljek, 06 September 2010 11:34
 
Machinima Vodič 2# - Virtualni Studio PDF Natisni E-pošta
Prispeval Erunno   
Nedelja, 22 Avgust 2010 00:46

Ta teden se bomo posvetili bolj tehničnemi delu ter pripravili vaš računalnik na mučenje, ki ga bo doživljal nasjledjih nekaj mesecev. Ogledali si bomo potebni software in vse optimizirali za čimbolj tekoče delovanje.

Večina ljudi misli, da vse kar potrebuješ za začetek je Model viewer ter Windows Movie Maker... Na žalost so te dnevi že zdavnaj mimo in za 'uspešen začetek' je treba vložiti malo več truda. Je tvoj PC dovolj dober? Rabim kak nov trdi disk ali ga imam dovolj? Kako vplivamo na hitrost sistema? Vse in še več se moramo pogovoriti preden vam v roke porinem kamero.
Zadnjič posodobil Nedelja, 22 Avgust 2010 12:43
 
Machinima vodič #1: Kaj to sploh je? PDF Natisni E-pošta
Prispeval Erunno   
Torek, 17 Avgust 2010 11:30

Ko gledam na prazen list papirja in mi nekdo reče, da naj pišem nekaj na temo 'geek kulture' v slovenščini, me vedno malo stisne pri srcu. Slovenščina je lep jezik, toda sleng in Anglizmi terjajo svoj davek in otežijo celotno zadevo... In poleg tega sem grozen v materinem jeziku... in, da ne začnem o teh prekletih vejicah. Torej se pripravite na veliko sarkazma in poševnosti.

Zahtevali ste, in zdaj imate. WoW.si bo od zdaj naprej gostil (skoraj) tedenski vodič na temo machinima in video urejanje/post-produkcija!

machinima
Izgleda kakor photoshop? To je klasičen primerek novejših machinima filmov (The White Drake - Blind Man Studio - 2010)
Zadnjič posodobil Torek, 17 Avgust 2010 17:16
 


Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.