Goldinarji
Working Day and Night: Alchemy PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Petek, 18 Marec 2011 18:18

alt

 

Erlenmajerice... epruvete.. v njih je čudna zmes... nekaj je pri poskusu šlo narobe... vse diši po EKSPLOZIJI?! Nah, ni razloga za paniko in strah saj to se vam v WoW-u nikakor ne more zgodit... vsaj-zdi-se-mi? No, kakorkoli že če vam Kemija leži oziroma vam je ležala na srcu potem vam bo tudi Alkimija všeč in bo prava izbira za vašega novo "pečenega"  ali veteranskega lika v Azerothu. Za tisti, ki pa še zdaj neveste kam dat kakšen C ali pa H oziroma ne marate Kemije tudi za vas ni potem razloga zakaj, ne bi probali njene predhodnice, saj vam ne bo treba pisat nobenih formul z neskončno dolgimi verigami. Pri Alkimiji je samo potrebno imet sestavine in en velik lonc, zaželjen je takšen kakor ga imajo čarovnice in potem vse skupaj vržete noter in malo pomešate in po možnosti lahko pridete tudi do novega odkritja, če ne pa boste dobili ven kakšen navaden napoj, ki vam omogoči da hitreje tečeste za par sekund. Če vas in vašega lika zanima Alkimija oziroma Alchemy potem berite dalje. V kolikor ste novi v World of Warcraft in se vam ne sanja  kaj dosti o profesijah potem vam priporočam, da si preberete prvo članek Working Day and Night: Profesije kjer je povedano nasplošno o profesijah Azerotha. Še to, če boste imeli kakeršnakoli vprašanje glede Alkimije jih lahko brez sramu vprašate na forumu in, če vas zanima še 1-525 vodič za Alkimijo potem kliknite tukaj.

Zadnjič posodobil Sobota, 19 Marec 2011 20:23
 
Working Day and Night: Mining PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Petek, 11 Marec 2011 19:49

 

V rubriki Working Day and Night: Profesije sem povedal nasplošno o profesijah, ki se jih lahko naučimo v Azerothu in kakor sem obljubil bom tudi vsako posebaj predstavil.  Prejle sem začel z Blacksmithingom in sem tam tudi omenil Mining, zato je bom nadaljeval z njim. Ali ste mogoče mož postave in miščast kakor je Chuck Norris? Ste mogoče delali v kakšnem rudarskem rudniku? Če ste, potem je ta poklic odlična izbira za vašega lika. Če vaš zanima ta poklic, potem berite naprej. Naj omenim še to, da če boste imeli kakeršnakoli vprašanje jih lahko brez sramu vprašajte na forumu ali pa kar napišete komentar.

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 16:52
 
Working Day and Night: Blacksmithing PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Sobota, 05 Marec 2011 21:21

 

 

V prejšniji rubriki Working Day and Night: Profesije sem povedal nasplošno o profesijah, ki se jih lahko naučimo v Azerothu in kakor sem obljubil bom tudi vsako posebaj predstavil. Začel bom pa kar z Blacksmithingom. Ali Ste se mogoče od nekdaj hoteli se bahati pred drugimi igralci v najboljšem in najtrdnejšem oklepu? Ste od nekdaj hotelli izdelovati oklepe za kraljevo in orkovsko vojsko? Ste mogoče bili navdušeni po bogovu iz Grške mitologije Hephaestus, kateri je izdoloval orožja in oklepe za bogove? Potem je ta poklic odlična izbera za vašega lika. Če vaš zanima ta poklic, potem berite naprej. Naj omenim še to, da če boste imeli kakeršnakoli vprašanje jih lahko brez sramu vprašate na forumu ali pa kar napišete komentar. Na forumu si lahko ogledat vodič za levelanje Blacksmithinga od 1 do 525 potem klinkite TUKAJ.

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 16:52
 
Bank Alt PDF Natisni E-pošta
Prispeval Aorn   
Četrtek, 12 Avgust 2010 09:54

Dobrodošli v rubriki Goldinarji. Kot že samo ime pove bomo tuakj debatirali kako se lahko v World of Warcraft igramo managerje in borzne posrednike ter kako lahko pridemo do znatnih kupčkov golda. Tekom let se je v WoW-u razvila posebna subkultura katera je znana po zanimivih bank altih ter odličnemu modnemu okusu. Danes bomo torej brali o fenomenu Bank Altov in o vseh trikih ter nasvetih za njihovo uporabo.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 23 Avgust 2010 12:46
 


Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.