Blizzardova Bozžina razprodaja! PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Ponedeljek, 12 December 2011 14:00

>>>>>>Update<<<<<<

Half the price, twice the fun on the Celestial Steed and Pandaren Monk!

Blizzard je razširil svojo bozično ponudub v Evropi in je od sedaj mogoče kupiti Celestial Steed Mounta in Pandaren Monk Pet-a po znižani ceni. Ponduba traja do 2. januarja in slednjo lahko najedte tukaj.

 

Blizzard Holiday Sale!

Ker se bližajo prazniki in s tem tudi veliki možje in, če ste se spraševali kaj boste kupili svojim bližnjim in prijateljem in, če imajo vaši sorodniki in prijatelji igralsko žilico potem so za vas pri Blizzardu uvedli bozično razprodajo pri kateri lahko kupite World of Warcraft in vse njegove Expansione z 30% pupustom. Razprodaja traja do 21. decembra in slednjo lahko najdete tukaj. Ampak ta popust ni navdušil nič kaj prida veselja, saj mnogi menijo da je še zmeraj predrago glede na to, da lahko na drugih straneh kupite po nižji ceni in da je v US razprodaja z 75% popustom ter z popustom na Mountu (Celestial Steed) ter Companionu (Panderen Monk). Se pravi, če primerjamo ceno v US in EU takoj opazimo razliko (Naslednje pretvorbe so približne in zaokrožene):

 

  • WoW: Battle Chest for $5 (reg. $19.99) pretvorjeno v € = 3,80 EUR
  • Cataclysm for $20 (reg. $39.99) pretovorjeno v € = 15 EUR
  • Wrath of the Lich King for $10 (reg. $39.99) pretvorjeno v € = 7,5 EUR
  • Celestial Steed for $10 (reg. $25) Ni na voljo v EU,  = 19 EUR
  • Pandaren Monk for $5 (reg. $10) Ni na voljo v EU,   = 7,5 EUR


Razlika je opazna, saj bi v US prihranili več denarja in ob tem dobili širšo ponudbo. Poleg World of Warcraft-a je v razprodajo vključen tudi Starcraft II: Wings of Liberty, kateri je znižan za 30% samo v EU (Čeprav je ta v US brez popusta cenejši kot v EU, v US je okoli 45€). Za več info klikni tukaj.

 

StarCraft II®: Wings of Liberty™

Zadnjič posodobil Petek, 16 December 2011 18:30
 

Dodaj komentar

Security code
Osveži

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.