Working Day and Night: Profesije
Prispeval pato33   
Sobota, 26 Februar 2011 21:31

 

Lep pozdrav obiskovalci in obiskovalke WoW.si ter dobordošli v rubriki "Working Day and Night". V tej rubriki vam bom predstavil vse profesije, ki se jih lahko naučimo v Azerothu. Naj omenim še to, če boste imeli kakršnakoli vprašanje gleda poklicev jih lahko vprašaste na forumu.

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 09:07
 
Kaj so addoni, čemu služijo, kako se jih uporablja,...
Prispeval pato33   
Sobota, 26 Februar 2011 11:34

 

 

Lep pozdrav vsem obiskovalcem in obiskovalkam WoW.si. V tem članku vam bom predstavil nekaj o AddOnih. Ste se uprašali kaj so sploh AddOni? Čemu služijo? Kje se jih dobi? Kako nam sploh olajšajo igranje? Ali ste se že vprašali kako bi bilo, če sploh nebi obstajali? No, potem pa berite dalje.

 

Zadnjič posodobil Sobota, 26 Februar 2011 19:31
 
Warning: copy(file:///C:/Users/Patrik_2/Desktop/3WZM040V4H0I1298571658836.jpg) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/htdocs/_wow15/plugins/content/mavikthumbnails.php on line 401
Popravek 4.1 kmalu na Public Test Realmih!
Prispeval pato33   
Četrtek, 24 Februar 2011 22:44

24.2.2011 Na uradni strani WoW EU napovedali prvi večji popravek za  WoW Cataclysm. Popravek bo kmalu navoljo na Public Test Realmih, kdaj pa ni še znano. Verjetno se sprašujete kaj dela slika Zul'Jina in kakšne spremembe bode prišle z tem večjim popravkom, potem berite dalje.

 

Zadnjič posodobil Petek, 25 Februar 2011 19:09
 
WoW.si na Facebooku
Prispeval grandibal   
Sreda, 23 Februar 2011 20:51

Ker vemo da vas je večina tudi uporabnikov Facebooka, smo prav za vas ustvarili tudi Facebook stran WoW.si.

Poiščite jo in lajkajte :)
 
Regnum Carantanum - Drugi raid - Blackwing Lair
Prispeval Blodyavenger   
Torek, 25 Januar 2011 22:05

Ob padcu Ragnarosa v Molten Coru, je bilo omenjeno da se bomo borili naprej in podirali vse raide dokler ne pridemo do tistih iz Cataclysma in tako smo danes, 25.1.2011 pokazali zobe Nefarianu, kateri je padel pod težo naših čarovnij in mečev. Nefarian ni padel v prvem poiskusu ampak po nekaj več dneh sprehajanja po njegovi temnici, saj je ta mesec za vse bolj ali manj natrpan ampak danes smo zbral vse naše skupne moči vsakega junaka Regnum Carantanum in kolikor toliko zbrano in učinkovito (ja, ni blo ravno v skladu s pravili ampak Mage je bil main in edini tank) zasegli guild achievement, ki nam vsekakor zelo pripada!

Zadnjič posodobil Torek, 25 Januar 2011 22:23
 
LEGENDE AZEROTHA - Vladarji elementov
Prispeval Vegos   
Sreda, 19 Januar 2011 17:03

 

Vsak izmed štirih elementov ima svojega voditelja, in ti so bili svoj čas najbolj zaupni služabniki Starih bogov, njihova naloga je bila držati svet v konstantnem kaosu. Ko so Titani porazili Stare bogove, so bili premagani tudi gospodarji elementov, ki se tako lahko v Azerothu prikazujejo le v šibkejših inkarnacijah, medtem ko so v svoji domači sferi še vedno vsemogočni. Z vrnitvijo Deathwinga so se razmerja moči med elementi spremenila, prav tako pa njihovi odnosi - medtem ko so bili nekdaj vsi elementi v boju z ostalimi tremi, sta dva izmed gospodarjev sedaj prisegla zvestobo Deathwingu.

Štirje elementi

Gospodarji elementov v Azerothu so:

  • Al'Akir, gospodar vetra
  • Therazane, kamnita mati
  • Ragnaros, ognjeni gospodar
  • Neptulon, lovec valov

 

Al'Akir in Ragnaros sta zaveznika Deathwinga, medtem ko se Neptulon in Therazane borita proti njemu.

Zadnjič posodobil Sreda, 19 Januar 2011 17:04
 
Regnum Carantanum - Prvi Guild Raid - Molten Core
Prispeval Aorn   
Torek, 11 Januar 2011 11:08

Prazniki so mimo in čas je da se vrnem nazaj za tipkovnico in vam kaj zanimivega napišem. Kot ste najbrž seznanjeni guild Regnum Carantanum pridno napreduje in se veča iz dneva v dan. Večina članov se že sprehaja po Outlandu in nekateri so že celo prileteli v Northrend tako da ne dvomim, da bomo v kratkem času se ozrli po Cataclysmu. Ker smo se s člani dogovorili da bomo poskusili narediti čimveč guild achivmentov smo se začeli pripravljati na naše prve raide kateri dišijo po vanilla wowu. V nedeljo 9.1.2011 smo se ob desetih zjutraj zbrali in se odpravili v Molten Core. Zbralo se nas je deset in že so se lotili bossi padat kot za stavo. Guild je tesno držal in sodeloval do konca in niti enkrat nismo ze zlomili po wipih, pač stisnili smo zobe si pogledali taktike in se odpravili nazaj v boj.

Poleg napetega Molten Core runa je guild dosegel tudi Classic Dungeonmaster achivement kar priča da se pridno držimo naših ciljev in da delamo redno dungeone po večkrat na dan, kar je dobra napoved za delovanje guilda v prihodnosti predvsem ko bo treba nagrindat opremo za endgame raide. Skratka guild Regnum Carantanum napreduje, atmosfera je prijateljska in dostopna in v skoraj mesecu delovanja lahko samo kot pohvalim kolektiv. No upam da bo še koga ta novica prepričala da se nam pridruži ter tako postane del slovenske wow skupnosti pod okriljem wow.si. Ker z besedami se s težavo ponazori kako smo pridni vas vabim da si ogledate slike v nadaljevanju.

Zadnjič posodobil Torek, 11 Januar 2011 11:23
 
Regnum Carantanum - Kraljevina Karantanija
Prispeval Aorn   
Ponedeljek, 27 December 2010 13:39

Pozdravljeni bralci in bralke WoW.si ter dobrodošli na našemu portalu. Tisti ki redno obiskujete ta portal ste najbrž že seznanjeni z WoW.si guild projektom katerega smo izpeljali nedolgo od tega. Rezultat večdenvnega brainstrominga ter sodelovanja skupnosti je novonastali guild Regnum Carantanum na realmu Defias Brotherhood EU. Pri oblikovanju guilda smo imeli v mislih mlad, energičen in aktiven kolektiv kateri bi zduževal slovence in slovenke iz različnih koncev Azerotha ter tako sprožil nastanek večje slovenske wow skupnosti ter bi deloval kot odskočna deska za vse aktivnosti v wowu katere bi guild vodil.

 
Vesel in srečen božič
Prispeval Administratorji   
Četrtek, 23 December 2010 16:49Leto je spet okoli in že smo v času Božiča oz. Winter Veil-a v svetu Azerotha. To je obdobje veselja, zato se potrudite imeti zelo lepo in ne gledat nikogar grdo. Prav tako kot v igri, ne zbadat svojih sovražniov ampak jim zaželite lep božič. Osebno, v imenu vseh administratorjov pa želim lep božič tudi vam, ter naj se vaša srca napolnijo z ljubeznijo - kjerkoli in s komer koli ste!

Kot vsako leto, tudi letos predlagam božični "komad" na temo WoW-a z imenom "Christmas time in Dun Morogh". Poleg lepe melodije in besedile, nas bo preplavila tudi nostalgija po starem svetu (iz časa Burning Crusade).

Vesel božič!

Zadnjič posodobil Četrtek, 23 December 2010 16:49
 
12 letni fant rešil sestro pred losom s pomočjo WoW izkušenj
Prispeval Blodyavenger   
Sreda, 22 December 2010 14:56


Znanstevno je dokazano, da imajo igralci računalniških iger dost bolj razvite reflekse kakor tisti ki jih ne ampak tukaj se ne gre za take lastnosti, kajti težko je verjet, da lahko zaradi igranja iger v sekundi nekomu rešiš življenje.
12 Letni deček z Norveške (Hans Jorgen Olsen) in njegova sestra, sta se sprehajala po gozdu blizu doma, nakar sta naletela na jeznega Losa. Ta, se je napadalno začel približevat njegovi sestri medtem pa se je deček spomnil sposobnosti v WoW-u. Kot prvo, se je zamislil nad sposobnostjo "Taunt" ter pridobil Losovo pozornost, kateri je postavil tarčo nanj, nato pa je izvedel trik "mrtvega" - delal se je kakor da je mrtev (Feign Death). Los je ob tem izgubil zanimanje zanj ter odšel, nato pa sta varno prišla domov.
Kdo bi si mislil, da bo 12 leten deček ob taki neveranosti in adrenalinu rešil življenje sestri ter njemu samemu z znanjem, ki ga je pridobil med igranjem WoW-a
Zadnjič posodobil Sreda, 22 December 2010 15:20
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 61


Tudi obrtniki iz Toronta imajo radi wow.si - toronto stone craft. Oglejte si tudi njihovo ponudbo.
Starcraft 2 Review


Since 1998 when the original Starcraft was published, game got its reputation as one of the top strategy genre games of all time. Starcraft was played at LAN-parties all over the world. What does bring the sequel, Starcraft 2? Through the last decade Blizzard got its reputation as the leading developer for RPG games (World of Warcraft). Starcraft 2 is not only an upgrade from its predecessor but also a standalone project which has taken gameplay, graphics, story-line presentation and soundtrack to a whole new level.

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.