Working Day and Night: Mining
Prispeval pato33   
Petek, 11 Marec 2011 19:49

 

V rubriki Working Day and Night: Profesije sem povedal nasplošno o profesijah, ki se jih lahko naučimo v Azerothu in kakor sem obljubil bom tudi vsako posebaj predstavil.  Prejle sem začel z Blacksmithingom in sem tam tudi omenil Mining, zato je bom nadaljeval z njim. Ali ste mogoče mož postave in miščast kakor je Chuck Norris? Ste mogoče delali v kakšnem rudarskem rudniku? Če ste, potem je ta poklic odlična izbira za vašega lika. Če vaš zanima ta poklic, potem berite naprej. Naj omenim še to, da če boste imeli kakeršnakoli vprašanje jih lahko brez sramu vprašajte na forumu ali pa kar napišete komentar.

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 16:52
 
Blizzardova retrospektiva - Video (1991 - 2011)
Prispeval pato33   
Četrtek, 10 Marec 2011 16:27

Če si še niste ogledali video o retrospektivi Blizzarda je sedaj na voljo za ogled tudi preko Youtuba. Video je 48 minutni dokumentarec, ki vas bo popeljal v zgodovino Blizzarda. Če radi igrate njihove igre oziroma ste jih potem vam bo tudi tale dokumentarec všeč.

 

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 10 Marec 2011 20:13
 
Elemental Shaman
Prispeval Malivrag   
Četrtek, 10 Marec 2011 15:20

 

 

 

1. Malo uvoda

 

Da začnem malo drugače, glede levelinga shaman, je tako kot, če bi si hotu včastih zlamat roko na tipkovnici in zrabit miško,

po drugi strani pa si misliš saj bom kmalu 85, samo še malo potrpim. Za primerjavo, res niso klasa, ki bi jih lahko levelali tako kot retri paladine, hunterje, rogue, death knighte, ki sodijo v sam vrh power levelinga, so pa shamani lepo solidno nekje za njimi in se jih da kar hitro in lepo spraviti do cataclysm raidinga. Zna pa včasih bit problem, če ne znaš izbrat prave opreme in talentov, ker se lahko kar hitro znajdeš v zelo počasnem levelanju, tečnem izmikanju ter bežanju pred mobi (kar za shamana sploh ni značilno). Evo sedaj pa zlo na hitro zakaj postati elemental in kako ga izboljšati in iz njega narediti dobrega raiderja.

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 11:00
 
Enhancement Shaman
Prispeval Malivrag   
Torek, 08 Marec 2011 19:36

1. Malo uvoda...

 


 


Minilo je že dve leti odkar je Shaman prvič stopil v Naxxramas. V teh dveh letih so bili vzponi in padci. Borili smo se s pošastmi iz grobov, raznimi grozotami, starimi bogovi z lovkami in pošastnim zobovjem, postali smo PVP gladiatorji in končno prišli do začetka smrti same Lich Kinga. In to samo da smo dobili kakšen kos vijolične opreme...

Sedaj se je zgodil Shattering Azerotha pa še Deathwing se je zbudil zelo razjarjen... Vsi naši vijolčni svetleči predmeti so izgubili vrednost, zamenjali so jih pa zeleni in modri. Uničili so naše staro talent drevo... In na koncu, vsi dnevi presedeni v Icecrown Citadeli so pozabljeni...

Evo zdaj pa zares... Danes boste spoznali samo Echancement Shamana, vse kar morate vedeti za end game raiding, ki si ga vsi tako želite...

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 11:00
 
Patch 4.2 - Season 10 Armor Models!
Prispeval pato33   
Torek, 08 Marec 2011 17:09

 

Blizzard je za patch 4.2 že izdal izgled PvP armor setov za Season 10. Če vas zanima izgled teh armorjev potem kliknite na preberi več. Meni se nekateri seti zdijo podobni prejšnjim PvP setom in to so: Paladin, Death Knight ter Warlock. Izgled Hunter-jevega set me spominja na Samuraje, kar mi je všeč. Všeč sta mi še izgleda Druid-ovega, Priest-oveg  in Shaman-ovega seta. Set od Warriorja tudi zgleda dobro, ampak z tisto čelado zgleda kakor da bi imel okroglo peč oziroma kamin na glavi. Izgled Rouge-ovega seta mi pa ni prav kaj poseben. No, to je vsaj moje mnenje, kakšno je pa vaše oziroma kaj o teh setih mislite vi?

Zadnjič posodobil Torek, 08 Marec 2011 21:29
 
Prvi WoW.si/Guild meeting
Prispeval pato33   
Ponedeljek, 07 Marec 2011 08:57

 

V nedeljo (6.3.2011) je potekal prvi WoW.si/regnum carantanum meeting. Za vse tiste, ki se niste ga uspeli udeležite je tu povzetek o čem se je govorilo. Vsem, ki ste se ga udeležili se vam zahvaljujemo za vaš čaš in prisotnost. No, če vas zanima o čem je tekla debata potem berite dalje.

 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 07 Marec 2011 13:37
 
Regnum Carantum išče nove člane!
Prispeval pato33   
Ponedeljek, 07 Marec 2011 08:57

 

 

 

 

Regnum Carantanum je slovenski guild, ki deluje pod okriljem wow.si ja išče in rekrutira nove člane. Če ste zainteresirani, da se nam pridružite v naše bojne vrste potem preberite več.  Guild je trenutno na levelu 4. Več o  guildu Regnum Caranatnum  lahko izveste  TUKAJ. Tudi če boste imeli kakšna vprašnja o guildu jih lahko vprašate TUKAJ.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 07 Marec 2011 18:06
 
Working Day and Night: Blacksmithing
Prispeval pato33   
Sobota, 05 Marec 2011 21:21

 

 

V prejšniji rubriki Working Day and Night: Profesije sem povedal nasplošno o profesijah, ki se jih lahko naučimo v Azerothu in kakor sem obljubil bom tudi vsako posebaj predstavil. Začel bom pa kar z Blacksmithingom. Ali Ste se mogoče od nekdaj hoteli se bahati pred drugimi igralci v najboljšem in najtrdnejšem oklepu? Ste od nekdaj hotelli izdelovati oklepe za kraljevo in orkovsko vojsko? Ste mogoče bili navdušeni po bogovu iz Grške mitologije Hephaestus, kateri je izdoloval orožja in oklepe za bogove? Potem je ta poklic odlična izbera za vašega lika. Če vaš zanima ta poklic, potem berite naprej. Naj omenim še to, da če boste imeli kakeršnakoli vprašanje jih lahko brez sramu vprašate na forumu ali pa kar napišete komentar. Na forumu si lahko ogledat vodič za levelanje Blacksmithinga od 1 do 525 potem klinkite TUKAJ.

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 16:52
 
Raid "Firelands" ne bo v popravku 4.1!
Prispeval pato33   
Petek, 04 Marec 2011 16:38

Kot že veste so pri Blizzardi objavili, da se nam obeta prvi večji popravek z Cataclysm. Popravek je že bil izdan na public test realemih in ga lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti. Danes (04-Mar-2011) so pri Blizzardu objavili, da z tem večjim popravekom ne bo prinesel novega raida. Če vas zanima zakaj ne, potem berite dalje.

Zadnjič posodobil Petek, 04 Marec 2011 17:00
 
WoW.si/Guild sestanek
Prispeval pato33   
Sreda, 02 Marec 2011 20:22

Zadnjič posodobil Četrtek, 03 Marec 2011 10:17
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 6 od 61


Tudi obrtniki iz Toronta imajo radi wow.si - toronto stone craft. Oglejte si tudi njihovo ponudbo.
Starcraft 2 Review


Since 1998 when the original Starcraft was published, game got its reputation as one of the top strategy genre games of all time. Starcraft was played at LAN-parties all over the world. What does bring the sequel, Starcraft 2? Through the last decade Blizzard got its reputation as the leading developer for RPG games (World of Warcraft). Starcraft 2 is not only an upgrade from its predecessor but also a standalone project which has taken gameplay, graphics, story-line presentation and soundtrack to a whole new level.

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.