ANONIMNI ALTOHOLIKI - Izbira Poklica
Prispeval Aorn   
Torek, 07 September 2010 12:19

Pozdravljeni in dobrodošli med Anonimne Altoholike. Zadnjič ko smo bili na srečanju za zdravljenje odvisnosti od rollanja novih likov smo spoznali klase katere lahko igramo v WoW danes pa si bomo podrobneje pogledali Professione ali Poklice na katerih sloni ekonomija Azerotha. Poklici so ključnega pomena za naše like kajti nam omogočajo, da si pripravimo določene kose opreme, flaske za raide ali celo nabiramo samo matse in jih nato tržimo prek Auction House. Ekonomija v WoW je osnovana na podlagi ponudbe in povraševanja po materialih – matsih ter ponudbe storitev kot so Enchantanje, Glyphanje in Gemanje naše opreme. V nadaljevanju si bomo ogledali vse Poklice, pokazal vam bom kje so vodiči za levelanje professionov ter vam pri vsakemu opisu podal par nasvetov za katero klaso se določen poklic splača in kako se lahko pride do golda z njim.

Zadnjič posodobil Torek, 07 September 2010 12:59
 
LEGENDE AZEROTHA - Stari Bogovi
Prispeval Aorn   
Torek, 07 September 2010 09:26

Pozdravljeni, zaradi šolskih in delovnih obveznosti sem imel bore malo časa za se posvetiti Azertohu ampak zadaj ko malo lažje diham in ko so težji izpiti šli mimo bom se malo razpisal. Zadnjič smo v Legendah Azerotha spoznali Titane, stvaritelje vesolja, številnih ras in samega Azerotha, danes pa bomo brali o njihovih največjih sovražnikih Starih Bogovih. Old Gods kot so poimenovani v igri so bitja kaosa, primordialnih sil, gospodarji elementov in temnih skrivnosti ter tudi glavni nasprotniki v bližajočemu se Cataclysmu.

Zadnjič posodobil Torek, 07 September 2010 09:35
 
STRATEGIJE - Halion 25 normal
Prispeval Kravaboy   
Ponedeljek, 06 September 2010 20:48


Pozdravljeni! Verjetno ste že slišali za Haliona, zmajčka ki se nahaja v Rubijevem svetišču in je v WoW vstopil s patchem 3.3.5. Verjetno ga je že veliko izmed vas ubilo, drugi ste ga le poskušali in prav za vas sem se odločil spisati vodič za Haliona 25man normal.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 06 September 2010 21:11
 
Enostavne stvari...
Prispeval Erunno   
Ponedeljek, 06 September 2010 11:09


Pritisnite na sliko za večjo velikost.

Jah, trenutno nimam ravno veliko volje in časa za machinima vodiče. Torej vam tokrat dam nekaj za gledat. Če želite več stripov take sorte, me malo pocukajte na forumu.

Kvaliteta ni ravno odlična... še prav posebej ne, če v celoten strip vložiš le okoli 30 minut dela. Heh.
Zadnjič posodobil Ponedeljek, 06 September 2010 11:34
 
Arthas Menethil
Prispeval 84751   
Sreda, 01 September 2010 09:34

ARTHAS MENETHIL-LICH KING


Arthas Menethil,princ Lordaerona in vitez srebrne roke se je rodil kralju Terenasu Menethilu II in je bil prestolonaslednik. Učil se je za paladina od Utherja in imel razmerje z Jaino Proudmoore.

Kljub njegovim obetavnim začetkom pa je Arthas postal eden izmed najmogočnejših in najzlobnejših osebkov, ki so kdaj koli obstajali v svetu Azerotha. Ob prisvojitvi meča Frostmourne je postal death knight. Vodil je Scourge pri uničenju Lordaerona in se združil z Lich kingom.

Vladal je kot dominantna osebnost Lich Kinga mnogo let. Arthas je bil poražen v boju z pustolovci Alliance in Horde ki so se mu zoperstavili v raidu Icecrown Citadel.

Zadnjič posodobil Nedelja, 12 September 2010 07:52
 
The Shard: FWOOM!!!
Prispeval Cunninball   
Torek, 31 Avgust 2010 10:15

Za branje Sharda sta potrebna najprej dober (ali prazen) želodec ter polni žepi prigrizkov za razdražene demone. Imate vse? Super! Pa se podajmo na popotovanje skozi skrivnostni svet senc.  Verjamem, da ste se teh kriterijev že navadili, zatorej se za to edicijo dodatno opasajte še z fire resistance opremo in ne, noge v lavorju vode ne štejejo.

OPOZORILO: Glej The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's!

Kaj je bolj kataklizmičnega kot ogenj ter kaos? Nič! Izzivam vas, da dokažete nasprotno. Ni nikogar, ki bi se zoperstavil uničujočima pirotehničarkama Desanki Šakič ter Levanki Rukič? No, upajmo le, da ne bom preveč mahal z njima ter ponesreči komu od vas zažgal skrbno prirezljane bradice.

Pojdite z mano, hodimo skupaj po žerjavici.

 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 09:34
 
ANONIMNI ALTOHOLIKI - Izbira Klase
Prispeval Aorn   
Torek, 24 Avgust 2010 21:21

Pozdravljeni ime mi je Aorn in sem ALTOHOLIK. Veliko klas sem preizkusil, nešteto likov igral ampak še vedno ne morem mimo gumba New Character. Ker sem svoje v endgamu že zdavnaj dal mimo ter pvp mi ne veliko diši sem reden igralec Warcrafta predvsem zaradi številnih likov katere lahko »rollam« ter zaradi tistega pravljičnega vzdušja katerega lahko samo Blizzard pričara. Warcraft je igra katera lahko ponudi vsakemu svoje, od intenzivnega pvp-ja, junaškega pve-ja, igranja borze pa do preprostega grinda za ohladitev živcev po napornem delovnemu dnevu. Rubriko Anonimni Altoholiki sem namenil tistim igralcem kateri se prvič podajajo v svet Azerotha tako kot tudi tistim kateri radi vedno nove kombinacije klas in ras rollajo. Kot nam že samo ime pove se bomo tukaj učili kako se naše like najboljše igra, spoznali bomo trike kateri nam bodo vedno koristili ter počasi počasi iz dneva v dan ter iz članka v članek postali vedno bolj osveščeni in dobri igralci Warcrafta, neglede na klaso, raso ali našo starost.

Zadnjič posodobil Torek, 24 Avgust 2010 22:02
 
The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's!
Prispeval Cunninball   
Torek, 24 Avgust 2010 15:48

Za branje Sharda sta potrebna najprej dober (ali prazen) želodec ter polni žepi prigrizkov za razdražene demone. Imate vse? Super! Pa se podajmo na popotovanje skozi skrivnostni svet senc. V tokratnem popotovanju se bomo lotili kataklizmičnega affliction warlocka oziroma naših talentov.

Naj vas še pred začetkom opozorim, da se lahko do izida Cataclysma še marsikaj spremeni, totej me ne držite za vse, kar napišem tu notri, vsekakor pa bodo vsakršne spremembe prej ali slej vredne svoje kolumne.

No, pa pojdimo naprej, torej, v nadaljevanju novice si lahko preberete analizo novih ter spremenjenih talentov affliction drevesa ter mastery bonuse le-tega.

Za predogled ter kalkuliranje talentov warlocka kliknite TU.

 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 09:38
 
LEGENDE AZEROTHA - Titani
Prispeval Aorn   
Torek, 24 Avgust 2010 15:20

Pozdravljeni bralci in bralke ter dobrodošli v novi rubriki Izročila poimenovani Legende Azerotha. Ker je zgodovina Warcrafta dolga in zapletena se bom potrudil vam predstaviti kako sta se Azeroth in Outland razvila tekom tisočletij, katere sile so oblikovale ta dva svetova ter kateri so bili junaški posamezniki kateri so se vpisali med same legende Azerotha. Ker za razumevanje bogatega izročila Warcrafta je potrebno določeno predznanje vam bom tukaj iz rubrike v rubriko pripravil temelje za poznavanje Azerotha in posledično vam pomagal do veliko boljše igralne izkušnje ter večjega doživetja World of Warcrafta. Torej nahrbtnike na rame, knjige s čarovnijami v roke ter meč ob strani, pred nami je dolga in nevarna pot. Le z poznavanjem naših nasprotnikov, zaveznikov, ostalih kultur in ras bomo imeli prednost, nevarnost ne leži v ostrini nasprotnikovega meča ali zahrbtnemu uroku temveč v neznanju, tako da tukaj sem da vas vodim po poti znanja.

Zadnjič posodobil Torek, 24 Avgust 2010 15:39
 
Mage: Teleporti in Portali na enem mestu
Prispeval Blodyavenger   
Ponedeljek, 23 Avgust 2010 11:37

Raje ne bi začel dolgo razpravo o spremembah pri magih v Cataclysmu, saj so spremembe opisane v vsakem buildu ki nam ga Cunninbal predstavi, zato bom raje omenil manjšo ampak zanimivo novost ki jo bodo čarodeji Azerotha dobili.

V knjigi z uroki ne bomo več našli desetine "urokov" za odpiranje portalov ter teleportov ampak le dva - "Teleport" in "Portal". S klikom na enega izmed teh dveh, se vam bodo odprle vse možnosti portalov oz. teleportov, katere ste naučeni v tistem trenutku. To bo vsekakor polepšalo izgled knjige in kar je najpomembnejše, prihranilo bo bojne vrstice za druge uroke.
Zadnjič posodobil Ponedeljek, 23 Avgust 2010 11:39
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 10 od 61


Tudi obrtniki iz Toronta imajo radi wow.si - toronto stone craft. Oglejte si tudi njihovo ponudbo.
Starcraft 2 Review


Since 1998 when the original Starcraft was published, game got its reputation as one of the top strategy genre games of all time. Starcraft was played at LAN-parties all over the world. What does bring the sequel, Starcraft 2? Through the last decade Blizzard got its reputation as the leading developer for RPG games (World of Warcraft). Starcraft 2 is not only an upgrade from its predecessor but also a standalone project which has taken gameplay, graphics, story-line presentation and soundtrack to a whole new level.

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.