Jeklo - Protection Warrior 4.0.1
Prispeval Kravaboy   
Petek, 15 Oktober 2010 18:40

Pozdravljeni!

Torej protection warrior je v 4.0.1 patchu dobil kar nekaj sprememb, zato sem se odločil napisati vodiča zanj. V vodiču bom napisal vse od enchantov, BiS geara, rotacije, gemanja, reforganja itd.  Tega vodiča se lotujem že kar nekaj časa, a sem se odločil da bom raje počakal patch saj je sprememb zelo veliko.
Zadnjič posodobil Sreda, 27 Oktober 2010 11:13
 
Podaljšano oskrbovanje za popravek 4.0.1
Prispeval Blodyavenger   
Sreda, 13 Oktober 2010 08:40

Rečeno je bilo, da bomo lahko začeli igrati z novim popravkom danes ob 12:00, ampak Blizzard sporoča, da se bo vzdrževanje zavleklo vsaj do 16:00. Pričakujte tudi še kakšen podaljšek glede tega, saj so spremembe dokaj velike kakor za nas kakor za strežnike na katerih igramo. Nobenemu ni potrebno zapuščati šole oz. delavnega mesta zaradi popravka, saj do te ure ne bo še nič na voljo  /smile

Zadnjič posodobil Sreda, 13 Oktober 2010 08:46
 
Popravek 4.0.1 - Začetek velikih sprememb
Prispeval Blodyavenger   
Torek, 12 Oktober 2010 09:55


Po dolgem pričakovanju Cataclysma se bo tako začele dogajati velike spremembe in sicer z jutrišnjim dnevom - 13. Oktober 2010. Med 00:00 in 12:00 bodo strežniki izključeni za igralce, tako da bomo lahko začeli igrati šele po 12:00.
Sedaj pa pomembnejše kar zanima večino - kaj nam bo točno ta popravek prinesel in česa ne.
Vsekakor morate vedeti, da novih zon ne bo mogoče videti, prav tako kakor ne bo mogoče igrati novih ras kot so goblini in worgeni, dobili pa bomo nov sistem talentov, PvP in PvE točke/značke pa se bodo pretvorili v novo obliko le teh.

Če vas zanima več o spremembah vas povabim da nadaljujete z branjem.
Če pa imate po branju še kakšno vprašanje, se prosim javite na forumu na tej temi ter vprašajte - potrudil se bom odgovoriti po mojih zmožnostih.

Zadnjič posodobil Torek, 12 Oktober 2010 12:42
 
Cataclysm: Datum izida končno določen
Prispeval Blodyavenger   
Ponedeljek, 04 Oktober 2010 17:35


Govorice o raznih datumih izzida težko prihajajočega dodatka "Cataclysm" so dosegle že mnoga ušesa. Tokrat pa so končni ter točen datum potrdili tudi pri Blizzardu. Za vse tiste ki si težko želite skočiti v kožo worgenov, naplaviti na otok kot goblin oz. se podati na nove dogodivščine v dežele polne izzivov ter novosti ne pozabite.
Datum izzida je 7. December 2010. Tako je, pohitite ter naredite tisto kar morate oz. hočete, saj bomo kmalu žrtve Cataclysma, kateri nam bo prinesel nove izzive!
Zadnjič posodobil Ponedeljek, 04 Oktober 2010 17:42
 
Praznik žetve (Harvest Festival)
Prispeval Blodyavenger   
Sobota, 18 September 2010 10:55

16. Septembra, se je začel praznik žetve v svetu Azerotha, kateri bo trajal do 22. septembra. Na ta dan se spominjamo in počastimo tiste, ki so padli za svoje zaveznike. Aliansa tako obišče grob Uther-ja Lightbrenger, horda pa grob svojega junaka Grom Hellscream-a.

V ta namen, so pred Ironforgom (aliansa) ter Orgrimmarjem (horda) postavljene mize s hrano, kjer si lahko vsakdo postreže s sadjem, ribami, mesom ter pijačo. Hkrati, pa lahko v bližini sprejmejo nalogo za počastitev spomenika padlih.
Aliansa obišče Utherjev grob v Western Plaguelands, kjer postavijo svečo v spominj nanj, horda pa obišče grob Grom Hellscreama v Ashenvale-u, kjer postavijo stekleničko z dušami njemu v poklon. (Vsaka stran lahko dobi to misijo pred Ironforgom oz. Orgrimmarjem).

 

Za nagrado se dobi nekaj kovancev ter knjigo, katera je napisana v spomin na te junake.
Ker sem že omenil hrano, priporočem vsem (posebno tistim ki so nižje stopnje) da si naberejo zaloge za kasnejše obdobje ko praznovanja ni več, saj imajo zelo visoko razmerje za obnavljanje življenskih točk (2% na sekundo).

Torej, ne pozabite počastit herojev, ter obiščite njihov grob ter nagnite vrček njim v čast!


Zadnjič posodobil Sobota, 18 September 2010 11:01
 
Lordaeron
Prispeval 84751   
Četrtek, 16 September 2010 15:29

Lordaeron je kontinent kjer je bilo ustanovljeno kraljestvo ljudi Lordaeronski imperij. Ime prihaja iz treh najpomembnejših jezikov Alliance kjer lorn pomeni deželo daer pomeni ljudje in ronae pomeni v miru. Prestolnica Lordaerona se prav tako imenuje Lordaeron. Sestavljalo ga je sedem kraljestev ki so se združile pri propadu Arathorja. Lordaeronu so vladali Menethil ter ponudili zaklonišče ljudem iz Stormwinda, ki je bil uničen med prvo vojno. Skozi drugo vojno je Lordaeron povezal Alliance v boju proti Hordi. V tretji vojni pa je bil skoraj popolnoma uničen s strani Scorgea. Sedaj pa je ozemlje razdeljeno med Foraskeni Scorgei in nekaterimi ljudmi, ki so pripadniki Argent Dawna in Scarlet Crusadea.

 


Zadnjič posodobil Petek, 17 September 2010 09:29
 
Patch 4.0.1 prvič
Prispeval Cunninball   
Četrtek, 16 September 2010 10:45

No, pa se je začelo, prvi del Cataclysm patcha je že tu, obsega 1,74 GB podatkov, vendar še ne pomeni novih reči v igri, saj, naj še enkrat ponovim, to ni patch, do je le del patcha.

Na nekaj tujih forumih igralci javljajo napake, izpostavil bi predvsem najpogostejšo, ki se je pripetila tudi meni, nekaterim ob zagonu Background Downloaderja namreč javi napako "No patch data available." oz. nekaj podobnega, kot, da patch ne obstaja. V nadaljevanju novice najdete rešitev.

 

Zadnjič posodobil Četrtek, 16 September 2010 11:10
 
Izid Cataclysma
Prispeval Aorn   
Ponedeljek, 13 September 2010 17:19

Torej Blizzard je podal novico, da predvideva izid Cataclysma za datum 2. November tega leta. Ta datum je okviren ampak menim, da si lahko obetamo prve patche in večje spremembe že v oktobru. Torej zdaj pridno za tipkovnice, nagrindajte si golda ter zlevelajte vaše poklice. Če si želite posebnih mountov in petov zdaj je še zadnji čas da jih lahko pridobite, kajti v novemu dodatku bodo nakteri od teh predmetov izginili ali dobili zelo nizek drop rate. Omenim še, da je datum okviren in lahko pride do sprememb.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 17:19
 
The Shard: Warlock in Vesela Demonska Druščina
Prispeval Cunninball   
Ponedeljek, 13 September 2010 10:50

Za branje tokratne edicije vaše najljuvše kolumne boste potrebovali posebno veliko vrečko najkvalitetnejših piškotkov ter priboljškov za vaše razdražljive demonske prijatelje. Osebno priporočam, da jih začinite s kakšno dušo ali dvema, najboljše bodo seveda sveže. Ste nared? No, pa pojdimo!

OPOZORILO: Glej The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's!

Deathwing? Elemental lordi? Demoni? Pff, koga briga. Čakaj čakaj, je kdo rekel...demoni?!??!!!

Mmmmm, demoni, šum njihove magične moči ter njihov kisel zadah mi vedno pokonci postavijo vse dlake. Še posebej pa, kadar me ubogajo ter na moj ukaz neusmiljeno preganjajo kakšnega gnoma.

V nadaljevanju novice si poglejte ter preberite kaj več o warlockih, ki se bodo ob prihodu cataclysma posebaj specializirali za delo z demoni.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 10:50
 
Operation Gnomergan in Zalazane's Fall Live!
Prispeval Aorn   
Torek, 07 September 2010 17:19

Operation Gnomergan in Zalazane's Fall bodo bili jutri 08.09.2010 po vzdrževanju dostopni na vseh live serverjih. Questi so kratki in zabavni ter nam bodo prvič ponudili vpogled v dogajanje pred Cataclysmom.

Zadnjič posodobil Nedelja, 12 September 2010 07:49
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 61


Tudi obrtniki iz Toronta imajo radi wow.si - toronto stone craft. Oglejte si tudi njihovo ponudbo.
Starcraft 2 Review


Since 1998 when the original Starcraft was published, game got its reputation as one of the top strategy genre games of all time. Starcraft was played at LAN-parties all over the world. What does bring the sequel, Starcraft 2? Through the last decade Blizzard got its reputation as the leading developer for RPG games (World of Warcraft). Starcraft 2 is not only an upgrade from its predecessor but also a standalone project which has taken gameplay, graphics, story-line presentation and soundtrack to a whole new level.

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.