Ogenj in Meč
Resto Shaman PDF Natisni E-pošta
Prispeval Malivrag   
Četrtek, 31 Marec 2011 11:05

 

Nekje je treba začet..

Uf ti začetki vodičev so ponavadi tako težki za spisat,da me potem nekje na drugem odstavku totalno minein bi šel najraje nazaj igrat namesto pisat :D, ampakje treba nekaj nardit in mogoče s kakim dobrimnasvetom pomagat tudi drugim. Kaj bi še kompliciral in pisal, se bom raje lotil kar razlage kako biti čim boljši zdravilec. Upam, da bo še kdo dodal svoje iskušnjein če sem kaj spustil pomembnega, dodajte svoj komentarin izkušnje. Se vidimo v igri, sedaj je pa na vrsti vodič.

 

Zadnjič posodobil Petek, 01 April 2011 20:21
 
Elemental Shaman PDF Natisni E-pošta
Prispeval Malivrag   
Četrtek, 10 Marec 2011 15:20

 

 

 

1. Malo uvoda

 

Da začnem malo drugače, glede levelinga shaman, je tako kot, če bi si hotu včastih zlamat roko na tipkovnici in zrabit miško,

po drugi strani pa si misliš saj bom kmalu 85, samo še malo potrpim. Za primerjavo, res niso klasa, ki bi jih lahko levelali tako kot retri paladine, hunterje, rogue, death knighte, ki sodijo v sam vrh power levelinga, so pa shamani lepo solidno nekje za njimi in se jih da kar hitro in lepo spraviti do cataclysm raidinga. Zna pa včasih bit problem, če ne znaš izbrat prave opreme in talentov, ker se lahko kar hitro znajdeš v zelo počasnem levelanju, tečnem izmikanju ter bežanju pred mobi (kar za shamana sploh ni značilno). Evo sedaj pa zlo na hitro zakaj postati elemental in kako ga izboljšati in iz njega narediti dobrega raiderja.

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 11:00
 
Enhancement Shaman PDF Natisni E-pošta
Prispeval Malivrag   
Torek, 08 Marec 2011 19:36

1. Malo uvoda...

 


 


Minilo je že dve leti odkar je Shaman prvič stopil v Naxxramas. V teh dveh letih so bili vzponi in padci. Borili smo se s pošastmi iz grobov, raznimi grozotami, starimi bogovi z lovkami in pošastnim zobovjem, postali smo PVP gladiatorji in končno prišli do začetka smrti same Lich Kinga. In to samo da smo dobili kakšen kos vijolične opreme...

Sedaj se je zgodil Shattering Azerotha pa še Deathwing se je zbudil zelo razjarjen... Vsi naši vijolčni svetleči predmeti so izgubili vrednost, zamenjali so jih pa zeleni in modri. Uničili so naše staro talent drevo... In na koncu, vsi dnevi presedeni v Icecrown Citadeli so pozabljeni...

Evo zdaj pa zares... Danes boste spoznali samo Echancement Shamana, vse kar morate vedeti za end game raiding, ki si ga vsi tako želite...

 

Zadnjič posodobil Torek, 15 Marec 2011 11:00
 
The Shard: Warlock in Vesela Demonska Druščina PDF Natisni E-pošta
Prispeval Cunninball   
Ponedeljek, 13 September 2010 10:50

Za branje tokratne edicije vaše najljuvše kolumne boste potrebovali posebno veliko vrečko najkvalitetnejših piškotkov ter priboljškov za vaše razdražljive demonske prijatelje. Osebno priporočam, da jih začinite s kakšno dušo ali dvema, najboljše bodo seveda sveže. Ste nared? No, pa pojdimo!

OPOZORILO: Glej The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's!

Deathwing? Elemental lordi? Demoni? Pff, koga briga. Čakaj čakaj, je kdo rekel...demoni?!??!!!

Mmmmm, demoni, šum njihove magične moči ter njihov kisel zadah mi vedno pokonci postavijo vse dlake. Še posebej pa, kadar me ubogajo ter na moj ukaz neusmiljeno preganjajo kakšnega gnoma.

V nadaljevanju novice si poglejte ter preberite kaj več o warlockih, ki se bodo ob prihodu cataclysma posebaj specializirali za delo z demoni.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 10:50
 
The Shard: FWOOM!!! PDF Natisni E-pošta
Prispeval Cunninball   
Torek, 31 Avgust 2010 10:15

Za branje Sharda sta potrebna najprej dober (ali prazen) želodec ter polni žepi prigrizkov za razdražene demone. Imate vse? Super! Pa se podajmo na popotovanje skozi skrivnostni svet senc.  Verjamem, da ste se teh kriterijev že navadili, zatorej se za to edicijo dodatno opasajte še z fire resistance opremo in ne, noge v lavorju vode ne štejejo.

OPOZORILO: Glej The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's!

Kaj je bolj kataklizmičnega kot ogenj ter kaos? Nič! Izzivam vas, da dokažete nasprotno. Ni nikogar, ki bi se zoperstavil uničujočima pirotehničarkama Desanki Šakič ter Levanki Rukič? No, upajmo le, da ne bom preveč mahal z njima ter ponesreči komu od vas zažgal skrbno prirezljane bradice.

Pojdite z mano, hodimo skupaj po žerjavici.

 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 09:34
 
The Shard: Pripravljeni, pozor, DoT's! PDF Natisni E-pošta
Prispeval Cunninball   
Torek, 24 Avgust 2010 15:48

Za branje Sharda sta potrebna najprej dober (ali prazen) želodec ter polni žepi prigrizkov za razdražene demone. Imate vse? Super! Pa se podajmo na popotovanje skozi skrivnostni svet senc. V tokratnem popotovanju se bomo lotili kataklizmičnega affliction warlocka oziroma naših talentov.

Naj vas še pred začetkom opozorim, da se lahko do izida Cataclysma še marsikaj spremeni, totej me ne držite za vse, kar napišem tu notri, vsekakor pa bodo vsakršne spremembe prej ali slej vredne svoje kolumne.

No, pa pojdimo naprej, torej, v nadaljevanju novice si lahko preberete analizo novih ter spremenjenih talentov affliction drevesa ter mastery bonuse le-tega.

Za predogled ter kalkuliranje talentov warlocka kliknite TU.

 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 13 September 2010 09:38
 
The Shard: Warlocki in njihove vragolije v Cataclysmu PDF Natisni E-pošta
Prispeval Cunninball   
Sreda, 18 Avgust 2010 17:03

Za branje Sharda sta potrebna najprej dober (ali prazen) želodec ter polni žepi prigrizkov za razdražene demone. Imate vse? Super! Pa se podajmo na popotovanje skozi skrivnostni svet senc.

Oh ja, Cataclysm, še zdaleč niste videli vsega, kar ima za pokazati. Moja in vaša najljubša klasa - warlock - bo dobila dokaj temeljito prenovo mehanike igranja, vse od popolnoma novih spellov, pa do kozmetičnih prenov nekaterih starih.

V tem otvoritvenem postu se bom posvetil novim spellom, s katerimi bomo mi, neslavni mazohisti world of warcrafta zadajali škodo vsemu okrog sebe in če gre vrjeti opisom ter napovedim, bo še vedno veljala izjemno neuravnovešena formula:

"Živ Warlock = Mrtvo vse ostalo"

Zadnjič posodobil Torek, 14 September 2010 14:31
 


Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.