Blizzcon 2011! PDF Natisni E-pošta
Prispeval pato33   
Sreda, 19 Oktober 2011 12:55

http://cache.gawker.com/assets/images/9/2009/02/340x_blizzcon.jpg

Kot že veste se konec tedna obeta Blizzcon 2011 v Anaheim Convention Centru, ki se bo začel ta Petek 21.10.2011  in bo trajal do Sobote 22.10.2011. Kar se tiče novega WoW Expansiona, so vse le spekulacije tako pod kakšnim naslovom se bo glasil ta novi Expansiona, ampak kakor je že znano naj se bi po vsej verjetnosti imenoval "Mists of Pandaria". To se pa sklepa na podlagi teh dveh dejstev:

  • Blizzard je rezerviral Trademarko Mists of Pandaria tekom tega leta.
  • J. Allen Brack je v intervjuju omeni, da bodo mogoče govorili o njih na letošnjem Blizzcon-u;  Pandas "sounds like something we may be talking about at BlizzCon.".

 

Spodaj si lahko ogledaste dnevni red za letošnji Blizzcon (Kliknite na sliko za povečavo).

 

Blizzcon predstavitveni video:

 

 

Kaj je to sploh Blizzcon? BlizzCon je Blizzard Entertainment-ova obletnica,namen Blizzcona je proslava njihovih glavnih franšiz, torej: Warcraft, Starcraft in Diablo. Na Blizzconu pride od previewu iger, govora z ustvarjalci, igranje Beta različic iger in še in še,  do zaključnega koncerta, ki se bo to leto končal z Rock skupino "The Foo Fighters".

 

Tisti, ki se boste odpravili na Blizzcon, si lahko brezplačno Aplikacija za vaš Android in iOS operacijski sistem. Ta aplikacija vam bo služila kot nekakšen vodič po blizzconu -> Prenos

Naj poudarim, da je Blizzcon mogoče gledati tudi kar z domačega udobja in je še čas, da si kupite Virtual Blizzcon Ticket, ki stane 29.99€.

 

Ta Petek in Soboto bom budno spremljalj novice z Blizzcona in jih bom nemudoma objavil tukaj!

Lep pozdrav,

Pato33!

 

 

 

 

Zadnjič posodobil Sreda, 19 Oktober 2011 14:06
 

Dodaj komentar

Security code
Osveži

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries.

This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

Valid XHTML & CSS

Design by: game-template - Izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.