Dnevne naloge Pokemon GO

Dnevne naloge so od pričetka izgledale kot nekaj, kar se bomo hitro naučili, pa smo potem ugotovili, da jih bodo spreminjali na nekaj dni, tednov, kakorkoli pač izdelovalcem igre ustreza. Med triurnimi dogodki so spet drugačne, v glavnem ves čas je potrebno razmišljati kaj bo pravzaprav nagrada – če gre za “neznanega” pokemona. Da se ne bi s tem preveč ukvarjali, razmišljali, brskali po kanalih, kjer so bile že objavljene, bomo imeli tule enostaven arhiv. Tekoče bom dodal, ko se bodo pojavile, če bo to samo tri urni dogodek jih pa pač ne bom. 🙂 Ko pridejo nove, bom zadnjo sličico prilepil na vrh. Če bodo kakšne posebnosti, jih lahko še dopišemo zraven. Seveda poleg teh nalog obstajajo tudi druge, ki vam dajo dodatne žogice, maline, predmete, prah, itd… Ampak pri njih točno vidite kaj boste prejeli za nagrado. Če vas nagrada ne zanima, si nalogo preprosto pobrišite, saj imate lahko naenkrat samo 3 aktivne.

Morda še to – včasih si želite nalogo končati, vendar pokemona ne bi lovili. Preprosto opravite nalogo (claim) in ko kliknete nanjo, vas bo igra preselila v lov na pokemona. Levo zgoraj izberite izhod s klikom na človečka in pokemon se bo spravil na vrh nalog. Tam imate lahko desetine ali stotine neujetih pokemonov, ki jih potem lovite ko imate čas, ko si prižgate lucky egg ali ob kakršnikoli priložnosti pač.

Mesec Enteia – pričetek 1.9.2018

Johto festival – pričetek 20.8.2018

Prejšnje naloge

Ker se jih je že kar precej nabralo, sem naredil kar galerijo, pa si jih lahko sami povečate, če si želite ogledati katero od njih.

 

Post Author: admin