Harry Potter Wizards Unite slike

Prihaja Harry Potter Wizards Unite

Končno! Medtem, ko mnogi že nestrpno pričakujejo Harry Potter GO igro, so nekateri medtem že malce pozabili, da je bil njen izid napovedan šele za poletje. Seveda – ampak za poletje 2018! Očitno bo Nianticu uspelo in bodo igro res izdali poleti po večini sveta, ampak z več kot letom dni zamude.

Harry Potter Wizards Unite že v Avstraliji

Igra se medtem lahko že namesti na mobilne telefone in igra v beta (testni) različici, vendar samo na Novi Zelandiji in v Avstraliji. Beta različica je sicer doživela že nekaj korekcij, igralci pa lahko v igri uživajo od sredine aprila 2019.

Vsi, ki nestrpno čakate, da si igro naložite tudi na svoje telefone in jo pričnete igrati v slovenskih krajih, pa se na naslednjem naslovu prijavite s svojim e-poštnim naslovom in počakajte na povabilo:
https://www.harrypotterwizardsunite.com/. Gumb za prijavo SIGN UP najdete na vrhu zaslona.

Uradni trailer igre je tudi na voljo in sicer si lahko pogledate naslednji video:

Uradni trailer Harry Potter Wizards Unite

V tem trenutku so objavljeni že prvi posnetki iz same igre, čakamo pa še na več komentarjev uporabnikov. Igra je precej kompleksna in v osnovi izgleda bolj zahtevna od izjemno uspešne mobilne igre Pokemon GO.

Vabimo vas tudi, da se včlanite v Facebook skupino Harry Potter Wizards Unite Slovenija, da boste čimbolj na tekočem z vsemi informacijami.

Facebook skupina Harry Potter Wizards Unite

https://www.facebook.com/groups/957187251135336/

Ste pripravljeni na čaranje? Komaj čakamo poletje!

Post Author: admin