Zmaji in temnice

Blackrock Caverns je temnica, ki je bila dodana v igro z dodatkom “Cataclysm”. Nahja se v gori imenovani “Blacrock Mountains”, namenjena pa je za 5 igralcev v rangu (lvl 80 – 81). Ta kompleks je izkopal Deathwing, služi pa temu, da vajenci vadijo temno magijo, ter spreminjajo njihove delavce v “Dragonspawn-e”. Vodja celotnega področja je Ascendant Lord Obsidius

V tem članku, se bom potrudil čim bolje opisati potek same temnice ter taktike, kako zmleti najgroznejše sovražnike, ki v tem pozdemlju prebivajo. Tokrat bo taktika le za normalno različico, v prihodnje pa bom dodal morebitne spremembe kar se tiče “heroic” različice.

S prihodom Cataclysma moramo temnice prvo osebno sami obiskati preden se lahko vključimo v čakalno vrsto zanje preko “Random dungeon finder”. Zato se morate vsi prvo odpraviti v Blackrock Mountain, da boste prišli do vhoda.

Ko boste v gori, pojdite po zunanjem obroču, dokler ne pridete do “summoning stone” za Blacrock Spire. Tam zavite v tunel ki bo pred vami, nato pa vas bo prva bot desno priperljala do vhoda Blacrock Caverns.

Ko boste vstopili v instanci, boste opazili očitno pot, ki vas bo vodila naravnost. Med prvim šefom in vami vas bo ločevalo le nekaj skupinic sovragov. Te lahko tank vsazem vse nase, saj ne predstavljajo veliek grožnje (kakor tudi ostale skupinice naprej ne).

Pred vami boste kmalu zagledali prvega šefa, ki je eno-oki ogrc.

Rom’Ogg Bonecrusher

Preden naredit kakšen neprevidljiv korak, previdno povlečite k sebi sovrage, ki obdajajo ogrca, saj vam znajo med bojem povzročati sive lase. Ko to opravite, je na vrsti velikan.

 

Kaj morate vedeti med bojem:
1.) Sem in tja povleče vso skupino na kup in jo poveže s ketno. Središče ketne morate razbiti ter teči proč od njega hitro kolikor upate, drugače bo po vas.
2.) Pole prve točke, je pomembno še to, da začne vsake toliko okoli sebe razbivati (AOE) – izognite se temu

Pole tega vam preostane le mlatenje – pri upoštevanju prvih dveh točk bo za vas tale velikan mala malica.

Po njegovi smrti, se opremite z novo pridobljenimi priboljški ki jih bo pustil za vas ter se napotite k naslednjemu šefu.

Post Author: admin